Aktuell produktion

Skådespelare sökes till en uppsättning av Mycket väsen för ingenting av William Shakespeare.

För åttonde året i rad kommer FRAM att spela Shakespeare i januari med repstart i september. För regin står Peter Bark och Camilla Hultberg.

För att visa intresse för att medverka måste man delta i en workshop med fokus på blankvers. Denna workshop blir också en slags ”audition” där vi berättar hur vi vill jobba och bekantar oss med varandra och med Shakespeares texter. Efter denna workshop/audition gör de två regissörerna en rollsättning för uppsättningen.Vi kommer att hålla denna workshop/audition vid två tillfällen:
Torsdag 3 september 18-21 & Söndag 6 september 10-13.

Anmäl att du vill komma och vilken dag (man kan komma båda) via e-post till barkis@comhem.se eller här på hemsidan under kontakt.

För medverkan i uppsättningen utgår en deltagaravgift (för att finansiera produktionen). Vi ser detta som en kursavgift, då vi är måna om att utbilda och utveckla skådespelarna som medverkar. Detta också i syfte att forma en grupp som har en så jämn nivå som möjligt, i förmåga och inte minst i ambition. Avgiften är 2.000 kronor. 

Under hösten kommer vi repetera två gånger i veckan, torsdagar kl. 18-21 och söndagar kl. 10-13.
Vi planerar att spela 6 föreställningar med premiär i början av januari. Vi kommer gå in i en intensiv repperiod runt jul och nyår då du förväntas kunna delta. (Med reservation för ändring p.g.a. corona.)

Let´s play by playing Shakespeare!

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close